Til hovedinnhold

UWANO - Toppmodellen

Laget for Skandinavia - Testet på Drevsjø i -36 grader

Toppmodellen - Mitshubishi Electric - UWANO

Toppmodellen innen varmepumper fra Mitshubishi Electric heter UWANO. Den kraftigste pumpen vi har. Foto
Mitshubishi Electric

Vår kraftigste varmepumpe

 • Varmer opp store rom
 • Testet på Drevsjø i -36°
 • Behagelig inne uansett ute

Prisen inkluderer installasjon:

 • På trevegg med standard veggfeste med inntil 4 m. rør og oppsett av Melcloud App på 1 stk. mobil

 • Reise innenfor 40 km. t/r for installatøren

Eventuelle tillegg:

 • Stikkontakt og egen sikringsskurs der dette er nødvendig

  • Kr. 3500,- inntil 10 meter

  • Kr. 4950,- inntil 20 meter

Vi tilbyr også varmepumpehus for beskyttelse av utedel

ØSTA Elektro er F-gass sertifisert og utfører service på alle merker.

UWANO - Toppmodellen

Toppmodellen

UWANO - den med mest effekt! Ingen av våre varmepumper varmer et rom raskere! UWANO er vår kraftigste pumpe, og i en egen klasse da det gjelder kapasitet og egenskap til å varme opp store rom. Den energieffektive kompressoren med Hyper Heating-teknologi leverer mye varme selv på de aller kaldeste dagene. UWANO tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -36 grader på Drevsjø. Fabrikkgarantert varmekapasitet er ned til -30 grader og ved -25 grader leverer UWANO hele 4000W, noe som tilsvarer varmen du får fra 4 panelovner! Du vil kutte vesentlig på oppvarmingskostnadene! UWANO har selvfølgelig også ypperlig kjølefunksjon og gir følelsen med komfortable og svale sommerdager.

 • Hyper Heating

 • 7000W maks kapasitet

 • 5300W ved -15°

 • 4000W ved -25°

Teknologi man føler

 • 3D i-see Sensor registrerer og memorerer rommets utforming, merker variasjoner i romtemperaturen, og oppdager hvor folk befinner seg i rommet. Med i-see Sensoren vet varmepumpen hvilke områder i rommet som må varmes eller kjøles ned, og vil jobbe for å opprettholde ønsket temperatur på de stedene du oppholder deg oftest.

  Sensoren kan også registrere tilstedeværelse og påvisning av fravær, med mulighet for automatisk sparemodus når du forlater rommet. Dette vil gi deg vesentlig besparelse over tid. Du kan også velge at enhenten slår seg helt av etter 2 timer. Dette er spesielt egnet i kjølesesong, eller f.eks. på arbeidsplassen.

 • Doble luftspjeld styrer luftstrømmene både horisontalt og vertikalt uavhengig av hverandre. Med dette dekker UWANO flere behov der en varmepumpe ikke har kunnet levere optimal spredning av varme- og kjøling tidligere. Rom eller trappe- og etasjeskiller som krever tilpasset spredning av luftstrømmen for optimal ytelse, er ingen hindring med UWANO.

 • Dual Barrier Coating. En skitten innedel forringer varmepumpens energieffektivitet og ditt inneklima. For å løse dette er UWANO utstyrt med beskyttelsesbelegget Dual Barrier Coating. Belegget beskytter maskinens innedel slik at skitt og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg et renere inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid.

 • Plasma Quad Plus er en filterfunksjon i toppklasse. Filteret holder ditt innemiljø fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og mikroskopiske partikler under 2,5 mikrometer. Dette er mikropartikler mindre enn 4% av bredden til et hårstrå. UWANO sikrer med dette et renere inneklima og økt komfort for alle i rommet.

 • Innebygget WIFI og du kan enkelt styre ditt innemiljø, uavhengig av hvor du befinner deg. Du kan f.eks. justere vedlikeholdsvarmen på hytta, øke varmen i stua før du står opp, eller kjøle ned huset til du kommer hjem. WiFi-integrasjonen i UWANO kommer med QR-kode for enda enklere parring og oppsett.

UWANO med varmepumpens funksjoner

Drive Mode Selector

Ingen boliger er helt like, og vi har også forskjellige behov og preferanser. Møblering, areal, åpen løsning, rom med mange dører, eller kanskje ekstra behov for stillhet. For å gjøre det enda enklere for deg kan du med Drive Mode Selector ved ett enkelt trykk for fjernkontrollen velge mellom 3 forhåndsinntilte innstillinger du ønsker varmepumpen skal jobbe i:

 • Stort rom (Wide Room Mode) her øker turtallet på viften. Dette gir ekstra kraftig luftstrøm og lang kastelengde for optimal oppvarming og god fordeling av varmen i hele rommet.

 • Økonomi (Eco Mode) - her blir det en gradvis oppvarming som gir et lavere strømforbruk og ekstra sparte strømkostnader.

 • Stille (Quiet Mode) - her senker innedelen effektivt lydnivået og gir et enda roligere og fredfullt innemiljø. Dette er ideelt dersom man er ekstra var for lyd, eller innedelen er plassert på soverommet.

Bilde av en stue med UWANO varmepumpe fra Mitshubishi Electrik montert på vegg og illustrerer varmesprederfunksjonen. Bilde
Mitshubishi Electric

Varmesprederfunksjon

Når UWANO oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Stillegående

Lavt lydnivå er viktig! UWANO er stillegående og innedelen tilnærmet umulig å registrere med et lydnivå helt ned mot 19 dB(A) i komfort-mode. Til sammenligning ligger en alminnelig samtale på 65 dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20 dB(A).

Utedelen er blant de mest stillegående i markedet med kun 49 dB(A). Med nattmodus kan du senke lyden på utedelen enda 3 dB(A), noe som tilsvarer en reduksjon på hele 50% av den lyden vi klarer å oppfatte. Lysstyrken på innedelens driftsindikatorlampe blir dimmet og pipelyden deaktiveres.

Miljø- og klimavennlig

UWANO har mer enn rå kraft og mye teknologi, den er også en miljøvennlig varmepumpe. Maskinen er klassifisert med A+++ og benytter kjølemediet R32. Kjølemediet gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bra for både miljøet og deg.

Bilde av en grønn jordklode som viser til klima og bærekraft. Foto
Klima og bærekraft