Til hovedinnhold

KAITEKI - Bestselgeren

Varmepumper laget for kalde, nordiske forhold.

Bestselgeren - Mitsubishi Electric - KAITEKI

Mitshubishi Kaiteki varmepumpe i farge perlehvit vist på vegg hytte som bolig. Foto

Like suveren til hytta som boligen

 • Komfortabel varme
 • Kutt oppvarmingskostnadene
 • Ypperlig kjølefunksjon

Prisen inkluderer installasjon:

 • På trevegg med standard veggfeste med inntil 4 m. rør og oppsett av Melcloud App på 1 stk. mobil

 • Reise innenfor 40 km. t/r for installatøren

 • Farge: Hvit.

 • Stikkontakt og egen sikringskurs der dette er nødvendig.

  • Kr. 3500,- inntil 10 meter

  • Kr. 4950,- inntil 20 meter

 • Kr. 700,- for fargene Perlehvit, Rubinrød og Safirsort

  Vi tilbyr også varmepumpehus for beskyttelse av utedel

  ØSTA Elektro er F-gass sertifisert og utfører service på alle merker.

Varmepumpen som har alt

Behagelig inne. Uansett ute.

I en Kaiteki er det teknologi som gjør mye mer enn å regulere temperatur. Det er teknologi som bestemmer hva vi har på oss. Hvordan vi ser ut. Hva vi bruker tiden på. Hvordan vi snakker sammen. Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme. Det er derfor vi kaller det ....Teknologi man føler.

Kraftig

Kaiteki har en svært kraftfull og energieffektiv kompressor. Med Hyper Heating teknologi gir varmepumpen en høyd og jevn varmekapasitet på de kaldeste dagene. Kaiteki tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -35°C i et uavhengig laboratorium. Fabrikkgarantert varmekapasitet er helt ned til -25°C. Ved -25°C leverer Kaiteki 6600 hele 3100 W og en COP på 2, noe som tilsvarer varmen du får fra tre standard panelovner.

 • Hyper Heating

 • 4000W ved -15°C

 • 3100W ved -25°C

 • COP på 2 ved -25°C

Varmesprederfunksjon

Når Kaiteki oppnår ønsket innetemperatur stopper utedelen å produsere varme, mens viften i innedelen fortsetter å jobbe for å fordele varmen jevnt i boligen. Funksjonen vil også slå inn og bedre luftsirkulasjonen vesentlig dersom temperaturen stiger fra andre varmekilder, som f.eks. fra peis eller ovn.

Tidløst og prisvinnende design

Kaiteki har et tidløst og funksjonelt design med fire fargevalg - Hvit, Perlehvit, Safirsort og Rubinrød - på innedel og fjernkontroll. Det gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø. For å skape en stilren varmepumpe og fremheve den unike fargestrukturen, har luftspjeldene funnet sin plass på undersiden av innedelen.

Tidløst og prisvinnende design

Stillegående

Lavt lydnivå er viktig! Kaiteki er stillegående og innedelen tilnærmet umulig å registrere med et lydnivå helt ned mot 19dB(A) i komfort-mode. Til sammenligning ligger en alminnelig samtale på 65dB(A), og grunnstøyen rundt oss blir aldri lavere enn 15-20dB(A).

Utedelen er blant de mest stillegående i markedet med kun 49dB(A). Med nattmodus kan du senke lyden på utedelen enda 3dB(A), noe som tilsvarer en reduksjon på hele 50% av den lyden vi klarer å oppfatte. Lysstyrken på innedelens driftsindikatorlampe blir dimmet og pipelyden deaktiveres.

Stillegående

Rent inneklima. Enkelt vedlikehold

Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder Kaiteki hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener. Kaitekis filter tar unna alle mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. Det er mindre enn 4% av bredden til et hårstrå.

Med Dual Barrier Coating, et toppmoderne beskyttelsesbelegg beskyttes også maskinens innedel. Slik unngår du at skitt og støv fester seg i varmeveksleren, viftehjulet og luftkanalen bak viftehjulet. Beskyttelsesbelegget forenkler vedlikeholdet og sikrer et bedre innemiljø og en konstant ytelse og effekt over tid.

Plasma Quad Plus

Miljø- og klimavennlig

Kaiteki har mer enn stor kraft og stilfull innpakning, den er også en miljøvennlig varmepumpe. Maskinen er klassifisert med A+++ og benytter kjølemediet R32. Kjølemediet gir lavere GWP verdi (Global Warming Potential) og er bra for både miljøet og deg.