Send oss en forespørsel

Vi vil ha flere elektrikere!

Vi vil ha flere elektrikere!

Østa har virksomheter innenfor elektrobransjen, eiendom, ventilasjon, og fornybare energiløsninger. Vårt hovedkontor ligger på Tynset, med avdeling på Os. Vi er 22 dyktige medarbeidere i en offensiv bedrift i sterk vekst, med omsetningsmål på 35 mill. for 2019. Vår ledestjerne er GOD SERVICE UANSETT.

ELEKTRIKERE

Har du lyst å skifte jobb? Østa er i sterk vekst og søker etter erfarne elektrikere. Som elektriker hos oss vil du raskt få ansvar i et dynamisk og energisk miljø. Våre elektrikere jobber selvstendig på serviceoppdrag eller sammen med andre på større prosjekter. Vi legger vekt på at alle skal ha mulighet til å videreutvikle seg. Vår region har mye å tilby deg som ønsker å flytte hit; gode oppvekstvilkår, godt samhold, mange aktivitetstilbud og flott natur. Her er det enkelt, trygt, oversiktlig og garantert køfritt til jobb. Du kan veksle mellom aktiv tilværelse og nærmest total stillhet i naturen – rett utenfor døra.

 

Arbeidsoppgaver : Kvalifikasjoner:

– Montering og serviceoppdrag. – Fagbrev elektriker

– Monteringsarbeid større prosjekter. – Selvstendig og serviceinnstilt

– Styresystemer/smarthusteknologi – Positiv lagspiller, proaktiv og pålitelig

– Montering av brann og alarmsystemer. – God faglig kompetanse og yrkesstolthet

– Mersalg og kundekontakt/salg

 

Østa Elektro kan tilby spennende arbeidsoppgaver, en variert arbeidshverdag, et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer, en trygg arbeidsplass, utviklingsmuligheter for de rette personene, servicebil og gode lønns- og forsikringsvilkår. Arbeidssted: Tynset eller Os.

Synes du dette høres interessant ut, ta kontakt for en uformell prat med daglig leder. Vi ser frem til å høre fra DEG! Kontakt Dag Inge Østgård: tlf. 917 46 741.

Søknadsfrist snarest eller innen 30.04.2019