Send oss en forespørsel

Voksende og nyetablert ventilasjons- selskap søker DEG!

Energima Fjellregionen AS søker medarbeidere

Frist:  15.05.2022

Ansettelsesform: Fast

 

Du kan har de fleste bakgrunner, og kanskje har du bare lyst å skifte yrke?

Vi har ledige stillinger både teknisk rettet og  service/montasjemedarbeider.

Her er det bare muligheter og lite begrensninger, er du usikker så ring for en uforpliktende prat.

Kontakt Thomas Bredesen, 992 94 264 eller thomas.bredesen@energima.no.

Om arbeidsgiveren

Energima Fjellregionen AS er et selskap  som har som hovedformål å yte service og levere ventilasjonsprosjekter innenfor nærings-, forretnings- og kontorbygg. Vi skal levere markedets beste luftbehandlingsanlegg. Løsningene Energima Fjellregionen AS finner sammen med kunden skal kjennetegnes av høy kvalitet, effektivitet, langt livsløp og en god fremtidsrettet profil.

Som en del av Energima Fjellregionen AS, Energima Gruppen og Østa Elektro AS jobber man i et stort og tverrfaglig miljø, der kunnskap, utvikling og godt arbeidsmiljø står i fokus.

Energima Gruppen er en totalleverandør av tjenester innen VVS, som ventilasjon, kjøling og varmesentraler. I tillegg tilbys energiovervåkning, energirådgivning, tunnelventilasjon, rør m.m. til næringsmarkedet. Energima Gruppen omsatte i 2020 for ca 1,4 milliarder NOK. Med Energima Gruppen er deres bygg garantert et godt inneklima, god driftssikkerhet og effektiv energibruk.

ØSTA Elektro AS er å være en ledende aktør innen elektroinstallasjon i Fjellregionen. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

 

 

 

I østa elektro setter vi arbeidsmiljøet svært høyt.

I østa elektro setter vi arbeidsmiljøet svært høyt.