Send oss en forespørsel

Jobbe hos oss?

I østa elektro setter vi arbeidsmiljøet svært høyt.

I østa elektro setter vi arbeidsmiljøet svært høyt.

Østa har virksomheter innenfor elektrobransjen, eiendom, ventilasjon, kjøl og varne, og fornybare energiløsninger. Vårt hovedkontor ligger på Tynset med avdeling på Os. Vi er 18 dyktige medarbeidere, i en offensiv bedrift i sterk vekst.  Vår ledestjerne er GOD SERVICE -UANSETT.

Visjon Østa Elektro

Østa elektro A/S skal være en ledende aktør innen elektroinstallasjon i fjellregionen .
Vi har i dag 14 ansatte, og omsatte i 2015 for 20 millioner kroner. Oppdragsmengden er bra, og vi er stadig på utkikk etter nye, dyktige medarbeidere. Vi gir vår montører det ansvaret de selv vil ha. Da bestemmer du mye selv hvordan du vil legge opp arbeidsdagen. Vi er fleksible på arbeidsdager og syns at livet skal være mer enn jobb. Derfor har vi en lav terskel dersom du vil gjøre noe annet enn jobb en dag. Er du jakt-interessert vil du finne mange som er like gærne på akkurat det feltet.

Vi har hovedkontor på Tynset, og avdelingskontor med lager på Os. Arbeidssted Os/Røros og Tynset.

Vi er medlem av elektrikerkjeden Elproffen, som er en frittstående, landsdekkende kjede av elektroentreprenører som er representert i alle fylker.

 

ELEKTRIKERE/HJELPEMONTØR

Østa har flere nye større prosjekter og søker etter elektrikere/ hjelpemontører. Som elektriker hos oss vil du raskt få stort ansvar i et dynamisk og energisk miljø. Våre elektrikere arbeider selvstendig på serviceoppdrag eller sammen med andre på større prosjekter.

 

 


Vi har alltid plass til deg som er en dyktig person med fagbrev som elektriker.

Har du fagbrev innen telekom eller automasjon kan du også være den vi leter etter.