Send oss en forespørsel

Få bedre inneklima

Få bedre inneklima

Miniventilasjon 50 fra Mitsubishi

Med miniventilasjon kan trenger du ikke ha åpne vinduer for å få frisk luft. Erstatt kald og dårlig luft med ren og frisk luft enkelt.

Inn- og utluft bytter temperatur

Miniventilasjonen er et lite apparat som varmer opp ny uteluft med den gamle inneluften. Når den gamle inneluften på vei ut passerer frisk uteluft, blir den friske luften varmet opp. Slik kan du sove med god temperatur og frisk luft. Med kun 15 dB er apparatet så godt som stillegående.

Om du bruker panelovner i rommet vil disse bruke mer strøm enn denne miniventilasjonen. Her kan du også spare penger.

 

Støv og pollenpartikler, ren luft uten trekk.

Har du et soverom der barna er allergiske, så setter vi inn et pollenfilter. Det filtrerer både støv og partikler vekk fra inneluften. Slik kan du sikre deg litt bedre mot pollen i vårsesongen.

Vil du ha et soverom uten støy fra gata eller omgivelsene, da er du ikke lenger nødt til  å godta at frisk luft ikke kommer inn dersom du må stenge vinduet. Miniventilasjon 50 trekker inn frisk luft for deg, uten trekk og uten støy. På en time er all luft på et rom på 20 kvm byttet ut. Det gir deg bedre søvnkvalitet, og bedre luftveier.

Unngå trekk på barnerommet eller hos de som ikke tåler trekk. Erstatt trekkfulle lufteluker som pøser kald luft inn i huset med miniventilasjon og du får varm og ren luft inn i riktig dose.

Kan monteres stående eller liggende

MER INFO HER    

eller ring Thomas Øvereng på 951 95 874. (F-gass-sertifisert)