Send oss en forespørsel

Elektriker privat

Elektrikertjenester i hele fjellregionen.

Vi tar en gratis befaring sammen med deg for å finne en optimal løsning. Vi tar gjerne turen for å se hva vi kan gjøre for deg.  Vi går igjennom hele anlegget og gir deg en uforpliktende pris på endringer og tillegg. Ingen oppdrag er for små eller store for oss. Ring oss på tlf 62 48 01 40 eller mail firmapost@osta-elektro.no.

Hos Østa Elektro har vi ett mål, nemlig å yte god service -uansett. Det betyr alt for oss at du som kunde alltid er fornøyd. Derfor har vi kompetente fagfolk og god oversikt over hva vi holder på med. Med våre elektrikerer fordelt over hele Fjellregionen er vi et fleksibelt team som har god erfaring, også på nye spennende måter å foreta en installasjon på.

Om du ikke vil gå for et helt nytt smarthus, kan du allikevel på en enklere måte bruke mobilen din til å styre lyset når du er hjemme. Og vil du ha noen spesielle designbrytere skaffer vi det også. Og vil du ha en enslig ny stikkkontakt på soverommet er dette også oppdrag vi er glade for å få.

Har du ikke sikkerhetsutstyr som komfyrvakt og jordfeilbrytere på alle kurser gir vi deg et tilbud på dette. Sikkerhet er viktig for oss, og vi håper det er det for deg også. En dement forelder, en ungdom som steker pizza etter å ha vært på byen er potensielle brannfarer når de bruker koketopp og stekeovn. En komfyrvakt vil være med å stenge av strømmen når det blir for varmt, men før det begynner å brenne. Dette og andre sikkerhetsting som å koble varmtvannstanken direkte på kursen uten støpsel er påbudt i dagens installasjoner. Desverre er det svært mange hus i Norge som har disse gammle og usikre elementene.

Du kan også bruke kontaktskjemaet i toppen på siden om du vil komme i kontakt med oss. Eller ring, så avtaler vi en gratis befaring.