Østa Elektro AS
62 48 01 40
Elvegata 6
2500 Tynset
Østa Elektro avd. Os
62 48 01 40
Håmmålfjellveien 33
2550 Os
Send oss en forespørsel

Spar strøm og penger med ny belysning

LED belysning Østa Elektro

Mekanor på Os har sett lyset.

Produksjonsbedriften har byttet til LED-belysning og har med dette tatt et klokt valg for både miljø og sine kostnader. Med LED som belysning  er strømforbruket redusert med nest 40.000,- pr år. Men kanskje aller viktigst så gikk lyset i produksjonshallen fra en lysverdi på 180 Lux til 350 Lux. Det vil si at oppfattet lys nesten doblet seg. Det gir mindre trøtte øyne og bedre effektivitet i produksjonen. Det har også blitt vesentlig lenger mellom vedlikehold og utskifting av lyskildene, LED armaturene som er montert har lyskilder som ikke trenger å byttes før det har gått 50000 timer, dvs om 13 år om du bruker de 10 timer pr dag.

Alt i alt vil Mekanor  ha nedbetalt investeringen sin allerede etter 3 år! Og etter det begynner inntjeningen i forhold til det gamle systemet…

Dette er oppdrag vi hos Østa Elektro gjerne tar på oss, for oss er det viktig å være miljøbevisst og la våre kunder få del i vår satsning. Vår Miljøfyrtårn sertifisering gir oss kunnskap og motivasjon til å overføre gode holdninger på både miljø og kostnader.

Vi takker Mekanor for oppdraget og Ipas as for levering av driftssikre armaturer

https://www.myipas.no http://www.mekanor.no