Send oss en forespørsel

Spar strøm med ny belysning

Spar strøm med ny belysning

Mekanor på Os har sett lyset.

Produksjonsbedriften har byttet til LED-belysning og har med dette tatt et klokt valg for både miljø og sine kostnader. Med LED som belysning  er strømforbruket redusert med nest 40.000,- pr år. Men kanskje aller viktigst så gikk lyset i produksjonshallen fra en lysverdi på 180 Lux til 350 Lux. Det vil si at oppfattet lys nesten doblet seg. Det gir mindre trøtte øyne og bedre effektivitet i produksjonen. Det har også blitt vesentlig lenger mellom vedlikehold og utskifting av lyskildene, LED armaturene som er montert har lyskilder som ikke trenger å byttes før det har gått 50000 timer, dvs om 13 år om du bruker de 10 timer pr dag.

Alt i alt vil Mekanor ha nedbetalt investeringen sin allerede etter 3 år! Og etter det begynner inntjeningen i forhold til det gamle systemet.

Dette er oppdrag vi hos Østa Elektro gjerne tar på oss, for oss er det viktig å være miljøbevisst og la våre kunder få del i vår satsning. Vår Miljøfyrtårn sertifisering gir oss kunnskap og motivasjon til å overføre gode holdninger på både miljø og kostnader.

Vi takker Mekanor for oppdraget og Ipas as for levering av driftssikre armaturer

https://www.myipas.no http://www.mekanor.no